Residence
Lincoln, MA

Site description:

Rural neighborhood.

Objective:

This renovation/ addition to an existing 1950’s ranch style home completely updated and re-defined the home. By adding new sculptural forms and weaving their elements through the existing house, new indoor and outdoor spaces were created. A wing was added to the original footprint, housing the bedrooms which overlook a new courtyard and connect the rooms to the outdoors. A new large sliding door provides additional natural light. This project was published in the Boston Globe Magazine.

Elements:

·  angled forms to create dynamic space
·  alternative materials
·  geothermal heating and cooling

before renovation

Article online

Featured in the Globe magazine

Click to view


 

   
   
   

©pill-maharam architects • contact us